TEMPAHAN EDIT BLOGASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tempahan edit blog DITUTUP [UPDATE: 08/11/2018]. InShaaAllah harga yang ditawarkan mampu milik dan berpatutan. Untuk membuat tempahan anda boleh baca syarat-syarat dan maklumat di bawah.

SEKIRANYA ANDA BARU NAK BUAT BLOG, TOLONG BACA ENTRY DI BAWAH TERLEBIH DAHULU OKAY.

CARA MEMBUAT TEMPAHAN:
-Anda boleh hubungi saya di 019-6373 924. [no call, whatsapp or mesej only]
-Design hanya akan dibuat setelah anda membuat bayaran.
-Sila maklumkan design bagaimana yang anda mahukan termasuk penggunaan kombinasi warna, tema, dan juga header yang anda mahukan. 

TEMPOH MASA TEMPAHAN DISIAPKAN:
-Mengikut giliran customer dan tempahan akan disiapkan apabila saya ada kelapangan waktu sahaja. Mohon mereka yang ingin buat tempahan sedia maklum bahawa saya bekerja dari Isnin sehingga Jumaat dan kadangkala saya juga dikehendaki bekerja pada hujung minggu, oleh itu minta jasa baik anda untuk tidak menggesa saya supaya menyiapkan tempahan anda. Saya tidak akan teragak-agak untuk memulangkan semula wang anda dan membatalkan tempahan anda.

CARA MEMBUAT BAYARAN:
-Bayaran dibuat ke akaun CIMB saya sahaja. Melalui topup tidak diterima.
-Sila tunjukkan bukti/resit yang anda telah membuat bayaran.

SYARAT-SYARAT MEMBUAT TEMPAHAN:
-Design hanya akan ditukar maksimum dua kali sahaja setelah saya edit. Oleh itu anda diminta untuk beritahu dengan jelas kriteria yang anda mahukan.
-Adalah lebih baik sekiranya anda sertakan sekali kod warna yang anda ingin saya gunakan untuk edit template. [takut warna yg sy gunakan berlainan dengan imaginasi yang anda bayangkan] 
-Saya tidak akan design melalui blog anda. Anda tidak perlu beri saya password dan email. Saya akan design di template sy sendiri dan sy akan berikan kod html template tersebut kepada anda melalui email. [anda boleh berhooray hooray di blog anda dan tidak perlu risau blog anda sedang dalam pengubahsuaian dan pengunjung bebas untuk melawat blog anda hihi]. Pemasangan template ke blog anda hanya akan dibuat atas permintaan dan jika tidak, saya akan menghantar koding/header melalui email. Kalau nak sy pasangkan template, TOLONG PASTIKAN EMAIL DAN PASSWORD BLOG YG ANDA BAGI ADALAH BETUL.
-Anda mestilah sabar menunggu giliran dan tidak mendesak sy untuk mendahulukan design anda. Sy tidak akan teragak-agak untuk memulangkan semula bayaran sekiranya anda seorang yang tidak sabar menunggu giliran. Baru bayar harini, esok dah tanya dah siap ke belum. Please. Awak ingat buat benda ni sekejap? Saya pun ada perkara-perkara lain yang saya perlu buat. Bukan 24jam hadap template.
-Pembayaran perlu dilakukan dahulu dan baru saya akan proceed design template tersebut.

PAKEJ YANG DITAWARKAN:
Pakej A
-header
-menu tab [jika direquest oleh customer]
-footer
-post title
-sidebar title
-background blog
-scrollbar background [kebiasaan hanya akan nampak background scroll bar kalau anda menggunakan chrome sahaja]
-highlight colour
-link hover
-blockquote background
-customize kotak komen
-image for home,older and new icon

PENTING: HARGA PAKEJ TIDAK termasuk pemasangan cbox atau shoutbox/ daftar acc cbox, shoutbox (dan yang sewaktu dengannya) / buatkan blog/  daftar acc atau pasang widget apa-apa. HARAP MAKLUM. Saya hanya bertanggungjawab untuk edit template anda sepertimana yang tertera di atas sahaja.

Mulai 22/9/2016, watermark sudah tidak termasuk dalam pakej edit blog. Saya sudah tidak mengambil tempahan watermark. Harap maklum.

Pakej B
-header sahaja [sama ada bercantum dengan blog atau tidak/mengikut permintaan customer]

atau

-footer sahaja [sama ada bercantum dengan blog atau tidak/mengikut permintaan customer]

PERHATIAN: Saya hanya akan edit menggunakan template denim sahaja.


UPDATE 20/9/2016: SAYA DAH TAK AMBIK TEMPAHAN WATERMARK

Harga yang ditetapkan adalah muktamad dan saya mengambil kira kos penggunaan elektrik/ tenaga dan masa yang saya guna. 


Antara design blog/header/footer dan watermark yang sy buat: