PENCARIAN SPONSOR UNTUK NEXT GIVEAWAY

Tuesday, July 16, 2019


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


PENCARIAN SPONSOR UNTUK NEXT GIVEAWAY

Okay. Let me explain.
Giveaway ni adalah giveaway barang makeup dan skincare. Korang boleh pilih antara dua.

1. NAK SPONSOR CASH.
ATAU
2. NAK SPONSOR BARANG.

Jika korang NAK SPONSOR CASH. Korang just bayar cash kat aku dan aku akan uruskan pengeposan hadiah kepada pemenang? Hadiah? Untuk slot ni hadiah HANYA LIPMATTE LIMITED EDITION ROMIEZ SAHAJA. Apa benda tu? Off course lah lipmatte! Hahaha. Hadiah yang aku akan sponsor adalah 1 box lipmatte limited edition raya Romiez. Dalam 1 box tuu ada 4 batang warna lipmatte. Berapa cash korang perlu sponsor? Whatsapp aku. Nanti aku bgtau. Yang pasti tak mahal sangat punnn. Dan hadiah sanat berbaloi sbb dalam 1 box tu ada 4 lipmatte.Ini bermakna, korang bagi aku cash, aku uruskan segala pengeposan barang bila selesai pengumuman pemenang kelak.

Jika korang NAK SPONSOR BARANG. Segala urusan korang sendiri buat. Korang sediakan hadiah, korang pergi pos hadiah. Yang aku tau, korang participate as sponsor dan bila sampai masa, SILA BERTANGGUNGJAWAB beri hadiah kepada pemenang sepertimana yang dijanjikan.

Faham?

Antara barang yang korang boleh sponsor:
Foundation/ Eyeshadow/ Eyeliner/ Lipstick/ Berus Mekap/ Pelembab Bibir/ Sunblock Muka/ Lotion/ Apa sahaja barang Makeup/ Set Skincare/ Pencuci Muka/ Mask Muka/ Pelembab Muka/ Scrub Muka atau bibir/ Apa sahaja skincare yang korang nak bagi

Sekiranya pencarian sponsor ini tidak mendapat sambutan, hadiah hanya satu jek lah iaitu lipmatte limited edition raya yee sayang2.

Jika berminat nak jadi sponsor, sila whatsapp ke aku (019-6373924) details di bawah:
NAMA:
URL BLOG (jika ada):
SYARAT (boleh letak maksimum 3 syarat sahaja)
HADIAH: SPONSOR CASH ATAU BARANG

Syarat maksimum tiga jek yaa. Contoh follow instagram ke, follow facebook ke, follow blog ke. Terpulang korang yeee...

Untuk makluman. Sponsor boleh join giveaway ni.

Tarikh tutup pencarian sponsor adalah 31 JULY 2019

Harap ada lah yang sudi sponsor hehehee.PERHATIAN: SEKIRANYA ADA YANG BERMINAT UNTUK SPONSOR APA SAHAJA BARANG SELAIN MAKEUP DAN SKINCARE, BOLEH MAKLUMKAN DAN SEKIRANYA BARANG TERSEBUT OKAY, KORANG BOLEH JE SPONSOR. TAKMO BARANG YANG BUKAN2 YEEE HEHEE. 


You Might Also Like

6 COMMENT

 1. Oh nooo.. Hehehe. Haritu Beeha mencari jugak kot kot boleh join other bloggers nak buat giveaway. Tapi harini Beeha baru je update giveaway Beeha. Kak Rrai jom laa join ^^
  https://beehaazman19.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html

  ReplyDelete
 2. Wah menarik..
  Kalau sponsor buku, boleh ke?

  ReplyDelete
 3. Baru nak sponsor review blog. Nampaknya kena tunggu Giveaway yang lain lah. Hehe

  ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.