GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY

Wednesday, October 21, 2015

GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAYJOM MERIAHKAN SEGMEN 
KLIK BANNER SEGMEN UNTUK INFO LANJUT

DETAIL SEGMEN

** 19 PEMENANG DI CARI
** MULA : 21 OKTOBER 2015
** TAMAT : 31 OKTOBER 2015


GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY ini di taja sepenuhnya oleh Kathy, Mamaniza, Sofu, Suria, Sally,  Hani, Eyra, Fuza, Adna, Ayumie, Yong, Zie, Eda, Hana, Yana Yani, Ida, Fiza, Ida Bits & Aida.

You Might Also Like

5 COMMENT

 1. Singgah dari Ga yg sama :)

  http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html

  ReplyDelete
 2. terima kasih support GMBM
  Semoga anda berjaya

  BW dari penaja giveaway
  http://www.ibuhana.com/

  ReplyDelete
 3. Singgah dari Ga yg sama (=

  http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html

  ReplyDelete
 4. Selamat malam dan selamat berhujung minggu , Singgah dari GA yang sama . meh singgah sini jugak http://theathra.blogspot.my/2015/10/gmbm-1st-anniversarry-giveaway.html . Semoga ada rezeki ! :)

  ReplyDelete
 5. Terima kasih kerana sudi memeriahkan segmen GMBM. Segmen telah pun tamat dan pengumuman pemenang akan di buat nanti. Pemenang akan di maklumkan melalui entri khas dan nama 19 pemenang akan di umumkan melalui entri tersebut. Sila ambil perhatian dan Terima kasih.

  ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.