Perlu tak pilih sponsor?

Friday, September 04, 2015


Assalamualaikum. Alhamdulillah selepas aku post pasal pencarian sponsor tu, ramai individu murah hati nak jadi sponsor untuk GA akan datang. In Shaa Allah akan dilancarkan beberapa hari lagi. Ceewahhhh

Cuma. ada jugak terfikir, perlu tak bila dah ramai-ramai sponsor ni, kita memilih? Maksudnya, kita terima sponsor yang nak sponsor hadiah yang berbaloi untuk pemenang nanti? Yelahh. Sbb aku takut orang malas nak join pulak kalau dah kena follow banyak banyak sampai lima puluh syarat. Wuuwuu. Nanti kesian GA tak dapat sambutan pulakk.

Drop your opinion here please? Tq!JOM BUANG WHITEHEAD DAN BLACKHEAD KAT MUKA DENGAN VIETNAM MASK! SEBOTOL RM4 SAHAJA. BELI BORONG DAPAT LAGI MURAH. YANG PENTING ORIGINAL!

MACAM MANA NAK BELI? BOLEH CONTACT SIS YANA-0179361622

NAK TENGOK BLOG BELIAU PUN BOLEH KAT SINI

NAK TAHU APA LAGI BELIAU JUAL? JOM SKODENG KAT INSTAGRAM BELIAU DI SINI

SEMUA HARGA DIJAMIN LEBIH MURAH DAN BERKUALITI.You Might Also Like

1 COMMENT

  1. bagi pendapat cik en.. hak memilih sponsar hak penganjur.
    dan pandangan seorang yang nk join GA, nak yang jenis ringkas.
    Kalau nk bukak 50 blog untuk follow mmg jenuh nak buat tau.. lagi2 klu de blog yang berat.. syarat2 nya biarlah mudah, sng untuk peserta dan ramai peserta akan join. lebih bagus kalau setiap sponsar boleh promosikan ga tu

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.