REVIEW BLOG: WWW.FORSAKENARCTRON.COM

Thursday, July 02, 2015


Assalamualaikum.

Blog yang akan direview ini adalah merupakan blogger designer dan kandungan blog beliau banyak menyajikan entry-entry yang terkini dan menarik untuk dibaca. Jadi, tak sia-sia kalau uolss blogwalking kat www.forsakenarctron.com nih yaa.

Blog ini menggunakan dark colour sebagai latar belakang dan juga mesra pengunjung. Pilihan artikel yang dikongsikan bukan sahaja merangkumi informasi terkini namun juga turut berkongsi mengenai resepi. Hooho. So kalau nak tahu resepi apa menarik untuk dicuba masa puasa dan untuk raya nanti, boleh laa geledah entry-entry tersebut.

Antara resepi yang dikongsikan adalah:
Bukan itu sahaja, kat blog tersebut turut ada tips-tips yang berguna untuk diaplikasikan. Nak tahu tak cemana cara nak charge Iphone dalam masa 5 minit sahaja? Kalau nak tahu sila laa ke blog tersebut yaaa. Click SINI lelaju cepat !You Might Also Like

0 COMMENT

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.