REVIEW BLOG: ADNA2029.BLOGSPOT.COM

Saturday, June 27, 2015


Assalamualaikum.

Next. Kita nak review blog ADNA2029.BLOGSPOT.COM. Sebuah blog yang sangat rajin menyertai Giveaway/ Contest/ Segmen daripada blogger-blogger yang lain. Di samping tu jugak, tuan blog turut ada berkongsi info-info terkini di dalam blog tersebut dan yang pastinya sangat menarik untuk dibaca.

Contohnya, entry mengenai 21 BETTLE CAR AWESOME yang mana mengandungi gambar-gambar kereta yang bagi aku its so funny and brilliant. Haha. Nak tahu? Sila klik pada link. Tuan blog juga turut berkongsi RESEPI seperti RESEPI DENGAN HANYA MARIGOLD UHT. Ia sangat menarik dan mudah untuk kita cuba di dapur yee kawan kawan. Antaranya:


Jadi apa lagi. Nak tahu apa GA terbaru dan banyak lagi tips-tips menarik? Sila lah ke blog tersebut yaa. Tekan SINI untuk terjah!You Might Also Like

2 COMMENT

  1. Anda ditag! http://syaza-applemints.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.